Π. Πολάκης: Μια εξαιρετικά καλή είδηση – Το ΤΕΕ Τμήμα Δυτικής Κρήτης ενέκρινε εισήγηση για να μη γίνουν ξενοδοχεία στο Λόφο Καστέλι

Κανένα σχόλιο

Σε μια “εξαιρετικά καλή είδηση” αναφέρεται μέσα από τον λογαριασμό του ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλος Πολάκης. Όπως αναφέρει, έγινε δεκτή από το ΤΕΕ Τμήμα Δυτικής Κρήτης εισήγηση μηχανικών ώστε να παραμείνει αποκλειστικά κοινωφελής η χρήση των κτιρίων στο Λόφο Καστέλι. Η πρόταση αυτή θα αποτελέσει την εισήγησή του προς τον Δήμο Χανίων.

Διαβάστε τι αναφέρει ο Χανιώτης βουλευτής:

Και μέσα στη μαυρίλα των ημερών μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ!!

"Sponsored links"

Έγινε δεκτή η εισήγηση ανεξάρτητων αριστερών και προοδευτικών μηχανικών προς το ΤΕΕ Τμήμα Δυτικης Κρητης ώστε τα κτήρια του Πολυτεχνείου στο λόφο Καστέλι να μη γίνουν ξενοδοχεία (ουτε καν μικρά οπως προεβλεπε η χρήση αμιγους κατοικία) αλλά να έχουν αποκλειστική κοινωφελής χρήση! Το ΤΕΕ τώρα θα εισηγηθεί την απόφαση του αυτή στο Δήμο Χανιων

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !

Τα σχέδια του Διγαλακη του πρύτανη του”real estate” πάνε στον κάλαθο των αχρήστων .Δικαιωση των κινητοποιήσεων του Χανιώτικου λαου!!!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live