21.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Π. Πολάκης προς Μητσοτάκη για ΜΕΘ: “Είναι πραγματικά ΚΡΙΜΑ να κυβερνάται η χώρα από αυτήν την αμόρφωτη αστοιχείωτη, μικρόψυχη και ιδιοτελή πολιτική ηγεσία”

Ημερομηνία:

Νέα επιθεση μέσω facebook εξαπέλυσε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλος Πολάκης προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη χαρακτηρίζοντάς τον «άσχετο και επικίνδυνο». Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του πρωθυπουργού στη βουλή περί ΜΕΘ.

«Έχουμε ενδείξεις ότι έχουν μεγαλύτερη θνησιμότητα στους ασθενείς αυτούς σε σχέση με εκείνους που είναι σε ΜΕΘ;  Δεν έχω τέτοια ένδειξη» είχε υποστηρίξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκαλώντας την έντονη αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Μάλιστα ο πρωθυπουργός είχε έντονο διάλογο με τον Παύλο Πολάκη.

Στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης αναφέρει:

«ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;; Αυτός που παριστάνει τον πρωθυπουργό της χώρας..

1) Πως το εμβόλιο πρακτικά καλυπτει για 4 μήνες!

Όταν πέρυσι ρώταγα από το Νοέμβριο «πόσο κρατάει η ανοσια μπορεί να απαντήσει κάποιος» ήμουν αντιεμβολιαστης!!!

2) Παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς πως τα εμβόλια δεν πιάνουν πλήρως τις μεταλλάξεις και ετοιμάζονται νέα εμβόλια.

Όταν από περυσι έλεγα μην ποντάρετε όλη την αντιμετώπιση στα εμβόλια γιατί ο ιος μεταλλάσσεται ήμουν αντιεμβολιαστης!

3) Είπε ο ανεκδιήγητος πως τους παραδωσαμε 567 κρεββατια ΜΕΘ (568 ήταν αλλά μην το κάνουμε θέμα) και φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ γι αυτό!!

Όταν μας παρέδωσαν 438 το 2015 ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟ;;;

4)ΕΙΠΕ Ο ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ,πως είτε νοσηλεύεσαι διασωληνωμένος στη Μεθ ,είτε διασωληνωμένος σε απλό θάλαμο είναι το ίδιο πράγμα!!!!

Τότε Κυριακο γιατί «καυχιέσαι» πως φτιάξατε 1200 κρεββατια (μετρώντας κρεββατια ΜΑΦ ,ειδικών μονάδων και κρεββατια ΜΕΘ του ιδιωτικού τομεα που ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ,αλλά δεν συμμετείχαν στην εφημερία του ΕΚΑΒ);;

Τότε Κυριακο γιατί ψάχνουν σαν τρελλοι για κρεββάτι σε ΜΕΘ για τους ασθενείς που νοσηλεύονται στις κλινικές διασωληνωμενοι;;;

Όταν του φώναξα τη στιγμή που το έλεγε πως είναι ΑΣΧΕΤΟΣ,μου είπε πως «δεν μιλάει με αντιεμβολιαστές» (Ούτε εγώ θα σου μίλαγα Κυριακο αν δεν ησουν πρωθυπουργός και διαχειριζόσουν τις τύχες της χώρας δυστυχώς ,σε αυτήν την κρίση)

"google ad"

ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ,ο Κυριάκος:

1) Δεν ξανατολμησε να πει για «δήθεν θεραπείες μονοκλωνικων» που με ειχε κατηγορήσει πριν τρεις μήνες!

2) Δεν απάντησε στο στοιχείο που αποκάλυψα από τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε ο Τσιόδρας και πήρα από τον ΕΟΔΥ (κι έρχονται κι άλλα) πως από 11 Οκτωβρίου του 2021 έως τις 7 Νοεμβρίου του 2021 σε σύνολο θανόντων ,σε όλη τη χώρα από κοβιντ -19 ,1118 συμπολιτών μας ,ΟΙ 346 ΔΗΛΑΔ ΠΟΣΟΣΤΟ 30,9% ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!

Στοιχείο που μαζί με το γεγονός που ο ΙΔΙΟΣ ανακοίνωσε ,δηλαδή πως οι εμβολιασμένοι άνω των 65 είναι 83% ,ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ το αφήγημα για το «ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ»

Όπως σου είπε ο Τσιπρας και αύριο πρωί να εμβολιάζονταν ΟΛΟΙ για τους επόμενους δυο μήνες θα συνεχίσουν να πεθαίνουν άνθρωποι γιατί δεν θα είναι καλυμμένοι ανοσιακα .

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΘ!!!!!

Παρτο χαμπάρι αστοιχείωτε!!!

Είναι πραγματικά ΚΡΙΜΑ να κυβερνάται η χώρα από αυτήν την αμόρφωτη,αστοιχείωτη .μικρόψυχη και ιδιοτελή πολιτική ηγεσία!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΡΟΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ !!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απογευματινά χειρουργεία: 30 Ιατρικοί Σύλλογοι μεταξύ αυτών και οι 4 της Κρήτης στο ΣτΕ για την ακύρωσή τους

Προσφυγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου και της κοινής υπουργικής απόφασης (ΚΥΑ) για...

Ο Κασσελάκης έθεσε τον Παπανώτα εκτός ευρωψηφοδελτίου

O Στέφανος Κασσελάκης εξαίρεσε την Πέμπτη τον Δημήτρη Παπανώτα...