Π. Σημανδηράκης: Μέχρι τα τέλη του Φλεβάρη θα έχουμε ολοκληρώσει την μελέτη για την δημιουργία του καταφυγίου ζώων

Κανένα σχόλιο

Στο γραφείο του υποδέχθηκε σήμερα 24/01/2020, ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, ομάδα διαμαρτυρόμενων φιλόζωων δημοτών που συγκεντρώθηκαν στο χώρο του Δημαρχείου με αφορμή την θανάτωση σκύλου στην περιοχή των Μεγάλων Χωραφιών στις 18/01/2020.

Ο Δήμαρχος Χανίων σε συνέντευξη του σε δημοσιογράφους, που ακολούθησε μετά την συνάντηση με την ομάδα φιλόζωων, δήλωσε: “Ο Δήμος λειτούργησε με υψηλά αντανακλαστικά και στα απόλυτα πλαίσια νομιμότητας. Το σκυλί που δυστυχώς θανατώθηκε από ασυνείδητους δράστες δεν ήταν αδέσποτο. Ήταν ένα σκυλί με ιδιοκτήτη, του οποίου έχει γίνει ο εντοπισμός και προχωράμε  σε όλες τις απαραίτητες από τον νόμο κινήσεις από κοινού με την αστυνομία για να του επιβληθεί η ποινή η οποία του αρμόζει. Τη ίδια στιγμή το σκυλί δεν πυροβολήθηκε, χτυπήθηκε, και αυτό είναι το πόρισμα της επίσημης ιατροδικαστικής εξέτασης.

Η Δημοτική αρχή έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο και αυτό υλοποιούμε, μέχρι τα τέλη του Φλεβάρη θα έχουμε ολοκληρώσει την μελέτη για την δημιουργία του καταφυγίου ζώων το οποίο θα μπορεί να  φιλοξενεί τα ζώα για την αποθεραπεία τους, θα μπορεί να φιλοξενεί τα τραυματισμένα ζώα και τα επιθετικά ζώα, δημιουργούμε την υποδομή για να μην επαναληφθεί αυτό το περιστατικό.”

"Sponsored links"

Παράλληλα κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Χανίων δήλωσε ότι: “Πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι ο Δήμος οφείλει να λειτουργεί σε ένα συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο, το πλαίσιο της εθνικής νομοθεσίας, το οποίο είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε αλλά παράλληλα  είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε και το αίσθημα των πολιτών για ασφάλεια και υγεία.”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις