Σειρά συναντήσεων του Δημάρχου Χανίων: Δεσμεύτηκε για την χορήγηση εξοπλισμού και απαραίτητου υγειονομικού υλικού στους εργαζόμενους στο νοσοκομείο

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, σήμερα 7 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, σε μια προσπάθεια να στηρίξει τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορωνοϊό, πραγματοποίησε μια σειρά από συναντήσεις με σκοπό την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Νωρίτερα σήμερα, ο κ. Σημανδηράκης συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Αγ. Γεώργιος», στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αλόγλου Αναστάσιος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ζερβουδάκη Ελένη, και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Φραγκιαδάκης Γεώργιος.

Στόχος της τηλεδιάσκεψης ήταν η ενημέρωση της Δημοτικής αρχής για τις τρέχουσες ανάγκες του Νοσοκομείου Χανίων, αλλά και τους τρόπους τους οποίους μπορεί ο Δήμος Χανίων να προσφέρει έμπρακτα στους επαγγελματίες υγείας και στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

"Sponsored links"

Ο κ. Σημανδηράκης στηρίζοντας τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας, δεσμεύτηκε για την χορήγηση εξοπλισμού και απαραίτητου υγειονομικού υλικού με χρηματοδότηση από πόρους του Δήμου Χανίων.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Χανίων μετέβη στο Πολυτεχνείο Κρήτης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, όπου παρέλαβαν έπειτα από δωρεά του Πολυτεχνείου, ολοπρόσωπες πλαστικές μάσκες προστασίας, οι οποίες θα διατεθούν στους εργαζομένους των Δομών Πρόνοιας του Δήμου.

Τον Δήμαρχο Χανίων και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής υποδέχθηκαν ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, Ευάγγελος Διαμαντόπουλος, οι καθηγητές Βαζάκας Αλέξανδρος και Τσουρβελούδης Νίκος ενώ παρών ήταν και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, Μπέας Γιώργος.

Ο κ. Σημανδηράκης αναφορικά με την προσφορά του Πολυτεχνείου Κρήτης στην μάχη κατά του κορωνοϊου δήλωσε: «Ευχαριστούμε το Πολυτεχνείο Κρήτης για την αγαστή συνεργασία αλλά και την έμπρακτη συνεισφορά του, στον Δήμο Χανίων αλλά και στην κοινωνία των Χανίων, εν τω μέσω της παγκόσμιας αυτής κρίσης. Αυτή η πρωτοβουλία του Πολυτεχνείου Κρήτης, αποδεικνύει την άμεση σχέση του Πολυτεχνείου Κρήτης με την κοινωνία.

Δεν μπορούμε, λοιπόν, πάρα να είμαστε ευγνώμονες για όλους αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στηρίζοντας τους επαγγελματίες υγείας και τις Δομές Πρόνοιας του Δήμου Χανίων.»

Παράλληλα, η κα Ζερβουδάκη συμπλήρωσε πως: «Με αφορμή τη σημαντική προσφορά του Πολυτεχνείου αλλά και την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήσαμε νωρίτερα σήμερα το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, σκέφτομαι πόσο όμορφα συνδέονται οι κρίκοι της κοινωνίας των Χανίων όταν υπάρχει κοινός σκοπός.»

Οι μάσκες που χορηγήθηκαν από το Πολυτεχνείο Κρήτης, καλύπτουν όλο το πρόσωπο ενώ έχουν κατασκευαστεί με τεχνολογία 3D από εξοπλισμό του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Συνολικά, το Πολυτεχνείο Κρήτης προσέφερε 25 μάσκες για τους εργαζομένους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και 6 μάσκες για τους εργαζομένους του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, ενώ αναμένεται και δεύτερη παρτίδα.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live