Σε αυτό τον αριθμό θα στέλνουμε SMS πριν βγούμε για ψώνια στο λιανεμπόριο

Κανένα σχόλιο

Ο «μαγικός» αριθμός για το λιανεμπόριο είναι 13032.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Huffpost δημιουργείται ήδη νέα πλατφόρμα για μηνύματα SMS και σε αυτό τον αριθμό θα πρέπει να στέλνουμε μήνυμα από την ημέρα που θα ανακοινωθεί η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου.

Κατά πάσα πιθανότητα, μιλάμε για τη Δευτέρα 22 Μαρτίου.

"Sponsored links"

Σημαντική διευκρίνιση: Θα μπορούμε να στέλνουμε κάθε φορά μόνο ένα μήνυμα SMS – χωρίς δυνατότητα ανανέωσης – και θα πρέπει να κάνουμε τα ψώνια σε καταστήματα στο λιανεμπόριο μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που θα στέλνουμε το μήνυμα.

Αυτή την ώρα οι σχετικές αποφάσεις εγκρίνονται και εξειδικεύονται στην συνεδρίαση της επιτροπών λοιμωξιολόγων.

huffingtonpost.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live