Σε προνοιακές δομές της πόλης ο Δήμαρχος Χανίων | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Συνεχίστηκαν οι εθιμοτυπικές επισκέψεις σε προνoιακές δομές του Δήμου Χανίων, σήμερα, Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014, από τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Μανώλη Φραγκάκη.

Ο κ. Βάμβουκας επισκέφθηκε το Κέντρο Ημέρας Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών, όπου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Κέντρου, Γεώργιος Νικολακάκης και η Περιφερειακή Σύμβουλος εντεταλμένη σε θέματα Ψυχικής Υγείας, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ Χανίων, Μαρία Τζανακάκη- Μελισσάρη. Ο Δήμαρχος Χανίων αντάλλαξε ευχές με τους ωφελούμενους και το προσωπικό του Κέντρου, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε για τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη δομή.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Χανίων επισκέφθηκε τον Σύλλογο “Φιλόπτωχοι Αδελφοί – Φιλόπτωχο Συσσίτιο Ο Αγ. Νικόλαος Σπλάντζιας”, όπου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Μανώλη Καλλιγέρη, για τη δράση του Συλλόγου και τη βοήθεια, που προσφέρεται σε συμπολίτες μας. Ο κ. Βάμβουκας κατά τη διάρκεια της συνάντησης επεσήμανε την πρόθεση της δημοτικής αρχής για δημιουργία δημοτικού κοινωνικού εστιατορίου, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σίτισης απόρων πολιτών, αλλά και μαθητών, που οι οικογένειές τους δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

"Sponsored links"

Ακολούθησε επίσκεψη του Δημάρχου Χανίων στο ΚΗΦΑΠ – Μεγαλόχαρη, όπου ενημερώθηκε για τις δράσεις του Κέντρου από το προσωπικό του, ενώ είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί και στους χώρους, όπου πραγματοποιούνται τα προγράμματα του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live