Σε σύσκεψη όλης της σχολικής κοινότητας καλεί η ΕΛΜΕ Χανίων

Κανένα σχόλιο

Η ΕΛΜΕ Χανίων καλεί το ΣΕΠΕ Χανίων, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τα 15μελή μαθητικά συμβούλια σε κοινή ανοιχτή σύσκεψη για τον τρόπο επαναλειτουργίας των σχολείων και τις πρωτοβουλίες που μπορούμε να πάρουμε από κοινού για τον ασφαλή τρόπο λειτουργίας τους για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των κερκίδων, στο προαύλιο του 2ου ΓΕΛ Χανίων (πεζόδρομος Κοραή) την Τρίτη 18/1, στις 2:10 μ.μ.

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live