Σημαντική διάκριση για την Tuc Eco Racer του Πολυτεχνείου Κρήτης!

Κανένα σχόλιο

Η ομάδα  Tuc Eco Racer του Πολυτεχνείου Κρήτης κατέλαβε την 5η θέση στον διεθνή διαγωνισμό Shell Eco-marathon Europe.

Τα μέλη της αναφέρουν “το πολυαναμενόμενο μας ταξίδι στην Ολλανδία έφτασε αισίως στο τέλος του και η ομάδα μας ως μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας επέστρεψε έχοντας ζήσει μια μοναδική εμπειρία συμμετοχής στο διεθνή διαγωνισμό Shell Eco-marathon Europe, στο ΤΤ Circuit, στο Άσσεν της Ολλανδίας.

Μετά από αρκετούς μήνες συστηματικής σκληρής δουλείας, τα μέλη της ομάδας μας είδαν μία ιδέα και ένα όνειρο να παίρνουν επιτέλους σάρκα και οστά: το νέο αγωνιστικό μονοθέσιο της ομάδας, ER2021, ελέγχθηκε σύμφωνα με τις αυστηρές τεχνικές προδιαγραφές του αγώνα, από το εξειδικευμένο προσωπικό της Shell και στη συνέχεια διαγωνίσθηκε σε ένα από τα καλύτερα και πιο διάσημα αυτοκινητοδρόμια της Ευρώπης κερδίζοντας την πέμπτη θέση στην κατηγορία του.

"Sponsored links"

Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, δικαίωσε τον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά καθώς καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε αγνοώντας την έντονη πίεση και το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, λαμβάνοντας γνώσεις και εμπειρίες που σίγουρα θα μας συντροφεύουν μία ζωή. Τέλος, η ομάδα μας περιμένει με ανυπομονησία τον επόμενο διαγωνισμό και συγχαίρει τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες ομάδες για τα κατορθώματα και την προσπάθειά τους.”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live