31.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Σπιτικές προτάσεις

Ημερομηνία:

Λουκουμάδες:

Μαγιά μπύρας (1 πλακάκι), πενήντα γραμμ. άνθος ορύζης (ρυζάλευρο ζητείστε το), 2 νεροπότηρα νερό βρασμένο, 1 κουταλάκι αλάτι, δύο κουταλάκια ζάχαρη, τρία ποτήρια αλεύρι.
Θα βάλω το νερό και θα διαλύσω τη μαγιά . Σε άλλο ποτήρι θα διαλύσω το ρυζάλευρο και θα τ’ ανακατέψω όλα τα υλικά.

Το μείγμα θα τ’ αφήσω  είκοσι λεπτά και είναι έτοιμο. Όταν κάψει το λάδι ρίχνω ένα – ένα μέσα. Το σιρόπι το έχομε ετοιμάσει να είναι πηχτό και κρύο και τους βουτάμε μέσα και μετά τους πασπαλίζομε με σισάμι κανέλλα και αν μας αρέσει ραντίζομε μ’ ανθόνερο ή το βάζομε στο σιρόπι (μ’ αρέσει πολύ)

Σιρόπι: Τρία ποτήρια ζάχαρη , δύο ποτήρια νερό.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ