Στήριξη Άδωνι σε Αλεξία Έβερτ: Δεν πρέπει να φύγει από το δημοτικό συμβούλιο

Κανένα σχόλιο

Την πλήρη στήριξή του στην Αλεξία Έβερτ καθώς και την αντίθεσή του για την απομάκρυνση από την θέση της αντιδημάρχου Αθηναίων και το δημοτικό συμβούλιο εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

«Προφανώς η οργή των ημερών και η χαλαρότητα του Διαδικτύου την οδήγησαν σε μια απρεπή έκφραση καταδίκης μίας προκλητικής πράξεως του ΚΚΕ», γράφει ο υπουργός Ανάπτυξης σε σχετική του ανάρτηση στο twitter.

«Η κα Αλεξία Έβερτ είναι μία αληθινή Κυρία με μεγάλη προσφορά στην Αθήνα μας. Προφανώς η οργή των ημερών και η χαλαρότητα του Διαδικτύου την οδήγησαν σε μια απρεπή έκφραση καταδίκης μίας προκλητικής πράξεως του ΚΚΕ. Δεν πρέπει να φύγει από το Δημοτικό Συμβούλιο. ”Ο αναμάρτητος…”», αναφέρει πιο συγκεκριμένα ο  Άδωνις Γεωργιάδης.

"Sponsored links"

Όπως είναι γνωστό, το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και αντιδήμαρχος Αθηναίων -και μάλιστα Κοινωνικής Αλληλεγγύης- Αλεξία Έβερτ επιτέθηκε κατά των διαδηλωτών του ΚΚΕ για τις συγκεντρώσεις του Πολυτεχνείου, χαρακτηρίζοντάς τους «κατσαρίδες και τρωκτικά», σηκώνοντας κύμα αντιδράσεων από κόμματα και φορείς της Αριστεράς.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live