16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Στην Κρήτη ο Δημήτρης Καζάκης

Ημερομηνία:

Στην Κρήτη θα βρίσκεται την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου ο οικονομολόγος και Γενικός Γραμματέας του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης. Ο κ. Καζάκης θα επισκεφθεί Ηράκλειο και Ρέθυμνο όπου θα αναλύσει την προοπτική της Γενικής Πολιτκής Απεργίας σε ομιλίες του.Η ανακοίνωση του ΕΠΑΜ αναφέρει:

“Σε συνθήκες όπως οι σημερινές, όπου όλη η χώρα βρίσκεται σε απεργιακό πυρετό, ο οικονομολόγος και γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, θα αναλύσει την προοπτική της Γενικής Πολιτκής Απεργίας.

Η χώρα και η ζωή, μας ανήκουν δικαιωματικά. Δεν μας την παραχωρεί κανείς.
Την κερδίζουμε μόνοι μας, με το θάρρος, τον αγώνα και την δουλειά μας.

Πρόγραμμα περιοδείας Δημήτρη Καζάκη

• Παρασκευή 4/10/2013: Ανοικτή Ομιλία-Συζήτηση στο Ε.Κ.Η. στις 18:30 (Λεωφόρος Δημοκρατίας 10 )

• Σάββατο 5/10/2013: Εγκαινίαση Γραφείων Ε.ΠΑ.Μ. Ρεθύμνου και Ανοικτή Ομιλία-Συζήτηση στις 19:00 (Κουμουνδούρου 5 )

• Κυριακή 6/10/2013: Ανοικτή Ομιλία Συζήτηση στα Ανώγεια Ρεθύμνου στις 11:00 (αίθουσα Εμμανουήλ Κεφαλογιάννη,πλησίον Αγροτικής Τράπεζας)”

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ