Στον αγιασμό του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας των Φυλακών Αγυιάς για τη νέα σχολική χρονιά ο Ν. Καλογερής

Κανένα σχόλιο

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δ/ντή Καταστήματος Κράτησης Χανιων κ. Γ. Κονταξάκη,ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Ν. Καλογερής παρέστη σήμερα Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021, στην τελετή αγιασμού του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας των Φυλακών Αγυιάς για τη νέα σχολική χρονιά.

Ο κ. Καλογερής αναφέρθηκε στη δυνατότητα και τις προοπτικές που έχουν οι έγκλειστοι μαθητές των σχολείων δεύτερης ευκαιρίας για την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους, την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων, με στόχο την ευκολότερη κοινωνική και οικονομική τους ένταξη και ανέλιξη μετά την αποφυλάκισή τους.

Τους ευχήθηκε τέλος, να έχουν υγεία και να αξιοποιήσουν αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που τους δίνεται ώστε με την αποφυλάκισή τους να μπορούν να ενταχθούν με τον καλύτερο τρόπο αναμέσά μας.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live