Στο Ακρωτήρι οι 53 μετανάστες της Γαύδου – Προσπαθήσουν να φύγουν από την Ελλάδα

Κανένα σχόλιο

Όπως και με τους μετανάστες στην Παλιόχωρα έτσι και σε αυτή την περίπτωση, στο κλειστό Κολυμβητήριο θα παραμείνουν οι 53 μετανάστες από τη Γαύδο που το ιστιοπλοϊκό με το οποίο τους μετέφεραν σταμάτησε αναγκαστικά στο ακριτικό νησί λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών.

Η μεταφορά τους από τη Γαύδο στα Χανιά και από εκεί στο Ακρωτήρι έγινε χωρίς κάποιο πρόβλημα ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αν και υποστήριζαν ότι ήλθαν από την Τουρκία, τελικώς, το επικρατέστερο σενάριο φαίνεται να είναι ότι ήλθαν από κάποιο νησί του Ανατολικού Αιγαίου με πιο πιθανό τη Ρόδο. Με άλλα λόγια, έψαχναν τρόπο να διαφύγουν από τη χώρα, όχι να παραμείνουν.

Να σημειώσουμε ότι μετά την καταγραφή θα ακολουθήσει το καθιερωμένο πια σε αυτές τις περιπτώσεις τεστ για κορωνοϊό.

"Sponsored links"

Στον χώρο του κλειστού Κολυμβητηρίου Ακρωτηρίου βρίσκονται δυνάμεις του Λιμενικού ενώ και αυτή τη φορά πολύτιμη είναι η συνεισφορά των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού.

Την ευθύνη της σίτισης θα αναλάβει ο Δήμος Χανίων έως ότου μεταφερθούν στην Ηπειρωτική Ελλάδα.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις