Στο Δήμο Χανίων οι Ιταλικοί Στρατώνες – Θα γίνουν το νέο Δημαρχείο

Κανένα σχόλιο

Ένα αίτημα που έχει ακουστεί πολλές φορές φαίνεται ότι θα γίνει πραγματικότητα.

Σύμφωνα με ανάρτηση της βουλευτίνας Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Ντόρας Μπακογιάννη οι Ιταλικοί Στρατώνες που καταστράφηκαν ολοσχερώς από την πυρκαγιά τον Ιούλιο του 2018 θα παραχωρηθούν στο Δήμο Χανίων για να δημιουργηθεί εκεί το νέο Δημαρχείο Χανίων.

Γραφει σχετικά η κ. Μπακογιάννη:

"Sponsored links"

Με απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού το Πολεμικό Μουσείο των Χανίων, που είχε καεί, θα στεγαστεί και θα επαναλειτουργήσει στο φρούριο ΦΙΡΚΑ.

Ταυτόχρονα το κτήριο όπου στεγαζόταν το Πολεμικό Μουσείο θα παραχωρηθεί στο Δήμο Χανίων για να γίνει το νέο Δημαρχείο. Καλά νέα για τα Χανιά με διπλό όφελος, τη δημιουργία νέου Πολεμικού Μουσείου σε προνομιακή θέση και την αξιοποίηση των Ιταλικών Στρατώνων.

Δείτε την ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις