16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Συγκλονίζει η Δήμητρα Παπαδήμα: Δέχτηκα σεξουαλική βία που με οδήγησε στον ψυχίατρο | Βίντεο

Ημερομηνία:

Στον απόηχο των καταγγελιών της Ζέτας Δούκα και άλλων ηθοποιών κατά του Γιώργου Κιμούλη, σοκ προκαλεί και η καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση, μέσω του MEGA, της γνωστής ηθοποιού Δήμητρας Παπαδήμα. Η κ. Παπαδήμα καταγγέλλει ότι σκηνοθέτης νεαρής ηλικίας άσκησε προ ετών σεξουαλική βία εις βάρος της, με αποτέλεσμα να την στείλει στον ψυχίατρο.

Μετά τον χώρο του αθλητισμού και σε αυτόν του θεάτρου φαίνεται πως σπάει η σιωπή και η μια καταγγελία για βία, αλλά και σεξουαλική παρενόχληση διαδέχεται την άλλη.

«Είμαι έτοιμη να μιλήσω στον εισαγγελέα»

Μετά τη Ζέτα Δούκα, η ηθοποιός, Δήμητρα Παπαδήμα αποκαλύπτει αποκλειστικά στο MEGA, πως έχει υποστεί βία όλων των ειδών, από νεαρή ηλικία. Η ίδια δηλώνει πως χρειάστηκε ακόμα και φαρμακευτική αγωγή, για να ξεπεράσει τα βιώματά της και ξεκαθαρίζει πως είναι έτοιμη να αποκαλύψει ακόμη και το πρόσωπο γνωστού σκηνοθέτη – ηθοποιού στον εισαγγελέα.

«Δέχτηκα μία σεξουαλική βία την ώρα της παράστασης, σε παράσταση, που αυτό αν μου ζητηθεί από τον εισαγγελέα, ευχαρίστως να πάω να το καταθέσω. Κι αυτό από άνθρωπο με εξουσία και νέας ηλικίας. Με έστειλε μέχρι την ψυχιατρική κλινική του Σισμανογλείου. Αν μου ζητήσει εισαγγελέας να καταθέσω, έχω να καταθέσω πάρα πολλά και να μπούνε πράγματα στη θέση τους, αν μπορεί να γίνει αυτό ποτέ», είπε.

Το «ξεσκέπασμα» σημαίνει ανεργία

Όπως εξομολογείται, ο φόβος της ανεργίας την έκανε να μείνει σιωπηλή όλο αυτό το διάστημα.

Πάντως, δεν δίστασε να αμυνθεί σε όσους επιχείρησαν να την παρενοχλήσουν, αδιαφορώντας για το τίμημα.

Οι ιστορίες των γυναικών που αποφασίζουν να πουν τώρα τη δική τους αλήθεια, μπορεί να διαφέρουν. Όμως οι πληγές που άφησαν οι θύτες από θέσεις εξουσίας, έχουν το ίδιο μαύρο χρώμα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ