Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον Δήμο Χανίων, για την απώλεια του Νικόλαου Σφυράκη

Κανένα σχόλιο

Με αφορμή τη θλιβερή είδηση του αδόκητου χαμού του Νικόλαου Σφυράκη, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Χανίων,προέβη στην εξής ανακοίνωση:

«Ο Αντιδήμαρχος, Μιχάλης Τσουπάκης και οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Χανίων, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον αναπάντεχο χαμό του Νικόλαου Σφυράκη, αγαπητού γιου της συναδέλφουΆννας Μαροπάκη, στο Τμήμα Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Εκ μέρους των εργαζομένων του Δήμου Χανίων και τηςΔιεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριαμας, στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους της αγαπητής συναδέλφου.

"Sponsored links"

Αντί στεφάνων θα κατατεθεί χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της πόλης».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live