Συνάντηση Δημάρχου Χανίων με εκπροσώπους των Λαϊκών Αγορών: Πίσω από κάθε πάγκο λαϊκής αγοράς κρύβεται ένα νοικοκυριό. Θα είμαστε συμπαραστάτες και αρωγοί στις διεκδικήσεις σας

Κανένα σχόλιο

Εκπροσώπους των παραγωγών των λαϊκών αγορών του Νομού Χανίων υποδέχθηκε σήμερα, 07/04/2021 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου παραγωγών αγροτικών προϊόντων λαϊκών αγορών Ν. Χανίων, Κων/νος Καψωμενάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του εμπορικού τμήματος  λαϊκών αγορών, Σταύρο Μαρκουλάκη, παρέδωσαν στον Δήμαρχο Χανίων υπόμνημα με το οποίο εναντιώνονται στο ψήφισμα του νομοσχεδίου που αφορά στις λαϊκές αγορές. Στην συνάντηση παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Χανίων, Ευτύχιος Δαμιανάκης και ο καθ’ ύλην αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιάννης Νικηφοράκης.

Ο Δήμαρχος Χανίων εξέφρασε την στήριξη του στις διεκδικήσεις των παραγωγών τονίζοντας πως «ο Δήμος Χανίων θέλει να ενισχύσει την δική σας φωνή, γιατί εκ των πραγμάτων η λαϊκή αγορά αφορά την τοπική κοινωνία. Σε αυτά τα 2 χρόνια που διαχειριζόμαστε τις υπαίθριες αγορές ως δημοτική αρχή, έχουμε αναπτύξει μια παραγωγική συνεργασία και αυτό γιατί θεωρούμε ότι η εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών αγορών βοηθάει τα μέγιστα μια κοινωνία, και ιδιαίτερα τώρα που η κοινωνία αυτή δοκιμάζεται».

"Sponsored links"

Ο κ. Σημανδηράκης τέλος, σημείωσε πως «πίσω από κάθε πάγκο λαϊκής αγοράς κρύβεται ένα νοικοκυριό”, τονίζοντας πως “οι συνθήκες που δημιουργούνται με το πρόσφατο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, απομακρύνουν τους μικροπαραγωγούς από την αγορά, αποδυναμώνοντας την έννοια και τον σκοπό της λαϊκής αγοράς».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live