Συνάντηση Εργασίας του EURECA-PRO στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Το Πολυτεχνείο Κρήτης διοργανώνει και φιλοξενεί από τις 26 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022 την εξαμηνιαία εβδομάδα/συνάντηση εργασίας των εταίρων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου για την Υπεύθυνη Κατανάλωση και Παραγωγή – European University on Responsible Consumption and Production (EURECA-PRO) [www.eurecapro.eu]. Περισσότεροι από 140 συμμετέχοντες από τα εννέα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια (Πρυτάνεις, Αντιπρυτάνεις, Καθηγητές, Ερευνητές, Διοικητικό Προσωπικό και Φοιτητές), που συνδέονται με την πανεπιστημιακή σύμπραξη EURECA-PRO, θα συναντηθούν στα Χανιά για ανταλλάξουν τις μέχρι τώρα εμπειρίες τους και να σχεδιάσουν τις μελλοντικές τους δραστηριότητες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνεδρίες ολομέλειας, παρουσιάσεις δραστηριοτήτων, καθώς και παράλληλες θεματικές συναντήσεις ομάδων εργασίας.

Η επίσημη τελετή έναρξης των εργασιών θα λάβει χώρα την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022, 11:00-13:00, στο Αμφιθέατρο «Μανούσος Μανουσάκης» (Γ2.1) στην Πολυτεχνειούπολη στο Ακρωτήρι με τη συμμετοχή των 140 στελεχών των εννέα Πανεπιστημίων-μελών της σύμπραξης EURECA-PRO, της Πρυτανείας του Πολυτεχνείου Κρήτης, εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η σύμπραξη EURECA-PRO αποτελείται από εννέαΕυρωπαϊκά πανεπιστήμια: Πολυτεχνείο Κρήτης (Ελλάδα), Montanuniversität Leoben (Αυστρία), Technische Universität Bergakademie Freiberg (Γερμανία), Silesian University of Technology (Πολωνία), Universidad de León (Ισπανία), University of Petrosani (Ρουμανία), University of Applied Sciences Mittweida (Γερμανία), Hasselt University (Βέλγιο) και Université de Lorraine (Γαλλία).

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live