Συνέλευση της ΛΑΕ Χανίων την Τετάρτη στο Εργατικό Κέντρο παρουσία Μιχάλη Κριτσωτάκη

Κανένα σχόλιο

Εν όψει και της Πανελλαδικής Σύσκεψης της ΛΑΕ στις 21 και 22 Νοέμβρη η ΛΑΕ Χανίων καλεί τα μέλη της σε Συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Χανίων την Τετάρτη 11/11 και ώρα 7:30. Θα συζητηθεί το σχέδιο πολιτικού πλαισίου, θα αποφασισθουν τροποποιήσεις και θα αναδειχθούν οι εκπρόσωποι της τοπικής επιτροπής για την Πανελλαδική Σύσκεψη.

Την εισήγηση του πολιτικού πλαισίου θα αναλάβει ο σ/φος Μιχάλης Κριτσωτάκης ο οποίος θα βρίσκεται στην συνέλευση

Επίσης, η ΛΑΕ Χανίων καλεί τον χανιώτικο λαό στην πανεργατική απεργία στις 12.11 στις 10.30 π.μ. στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live