Συνεχίζονται οι εγγραφές στις Σχολές Γονέων σε Δήμους των Χανίων

Κανένα σχόλιο

Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2013-2014 το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θέτει σε λειτουργία σε ΔΩΡΕΑΝ ομάδες επιμόρφωσης και ψυχολογικής υποστήριξης ενηλίκων σε διάφορες περιοχές του Νομού. Στόχος των ομάδων που θα συσταθούν είναι η ενημέρωση και η στήριξη των γονέων προκειμένου να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο της διαπαιδαγώγησης των παιδιών σε διάφορες φάσεις της ανάπτυξής τους.

Το εν λόγω έργο υλοποιείται σε συνεργασία με την Α/Βάθμια, την Β/Βάθμια Εκπαίδευση Χανίων και όλους τους Δήμους του Νομού και εντάσσεται στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Σχολές Γονέων ΑΠ7, ΑΠ8 και ΑΠ9» και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης, σε μελλοντικούς γονείς, γονείς ατόμων με ειδικές ανάγκες, εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους, άτομα τρίτης ηλικίας, κρατούμενους, ευάλωτες κοινωνικές ομάδες κ.α.

"Sponsored links"

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα Σχολών Γονέων απαιτείται η συμπλήρωση απλής αίτησης (χωρίς κατάθεση δικαιολογηητικών). Εκτός από τους Διευθυντές των σχολείων που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα, αιτήσεις διανέμονται και κατατίθενται

• Για τους ενδιαφερόμενους εντός της πόλης των Χανίων στο Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων,στο Μέγαρο Πάνθεον, στην Κριάρη 40, στον 1ο όροφο, κατά τις πρωινές ώρες 10:00-14:00.

• Για τους ενδιαφερόμενους από το Δήμο Καντάνου-Σελίνου στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης στον 1ο όροφο του Δημαρχείου στην Παλαιόχωρα (Υπεύθυνος Νικόλαος Γρηγοράκης τηλ 28233-40303) και στο ΚΕΠ της Καντάνου

• Για τους ενδιαφερόμενους από το Δήμο Κισσάμου στη Γραμματεία του Δήμου, στην Κυρία Σταματάκη Βασιλική (τηλ. 28223-40200)

• Για τους ενδιαφερόμενους από το Δήμο Πλατανιά στο Δημοτικό Κατάστημα Βουκολιών και Κολυμβαρίου στο ΚΕΠ που βρίσκεται στον Αλικιανό και το Γεράνι.

• Για τους ενδιαφερόμενους από το Δήμο Αποκόρωνα στα κεντρικά γραφεία του Δήμου Αποκόρωνα (Υπεύθυνη Αικατερίνη Κοτσιφάκη τηλ 28253-40308) και από τα ΚΕΠ Ασής Γωνιάς. Αρμένων, Βάμου, Γεωργιούπολης και Φρε.

• Για τους ενδιαφερόμενους από το Δήμο Σφακίων στα κεντρικά γραφεία του Δήμου Σφακίων (Υπεύθυνη Ελένη Καστανιώτου τηλ28250 91540-1)

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Σχολής Γονέων στα Χανιά, Ψυχολόγο Κτιστάκη Μαρία, Τηλ.6932211303, Εmail: ktistaki@hotmail.com και την ιστοσελίδα www.facebook.com/sholesgoneonchanion

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live