ΣΥΡΙΖΑ Χανίων: Ένα βήμα για τη προστασία του Ελαφονησιού

Κανένα σχόλιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων χαιρετίζει με ικανοποίηση το γεγονός , ότι οι δύο Δημοτικές αρχές, Κισσάμου και Καντάνου-Σελίνου και ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς – Δυτικής Κρήτης, αποφάσισαν να συνεργαστούν μέσω συγκεκριμένων δράσεων στα πλαίσια της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης (ΕΠΜ) για την προστασία της περιοχής του Ελαφονησιού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Όλοι εμείς που χρόνια αγωνιστήκαμε για την προστασία του περιβάλλοντος του Ελαφονησιού και που ως κυβερνών κόμμα επικυρώσαμε την Ε.Π.Μ. χαιρετίζουμε την απόφαση αυτή ως ένα πρώτο βήμα για να υλοποιηθoύν οι προβλέψεις της ΕΠΜ που είναι προϊόν εξαντλητικής διαβούλευσης με τη τοπική κοινωνία.

"Sponsored links"

Σταθερά υποστηρίζουμε ότι το φυσικό περιβάλλον του νησιού είναι η πολυτιμότερη κληρονομιά μας και η φροντίδα για αυτό, η ασφαλέστερη παρακαταθήκη για το μέλλον.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις