Σύλλογος Υπαλλήλων Αεροδρομίου Χανίων: Ανεπιθύμητοι όσοι πολιτικοί επένδυσαν στην υπόθεση του αεροδρομίου μετά το ξεπούλημά του

Κανένα σχόλιο

Με μία σκληρή ανακοίνωση ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπηρεσίας  Πολιτικής Αεροπορίας Κρατικού Αερολιμένα Χανίων “Ι. Δασκαλογιάννης” μετά και την ιδιωτικοποίηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων μεταξύ αυτών και του αεροδρομίου Χανίων καταφέρονται ενάντια σε όσους πολιτικούς επένδυσαν στον αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση όμως ως μέλη του κυβερνώντος κόμματος δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν την ιδιωτικοποίησή τους.

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο Πρόεδρος κ. Εμμανουήλ Αρμουτάκης και ο Γ.Γ. κ. Γεώργιος Βλαμάκης.

Σημειώνουν χαρακτηριστικά:

"Sponsored links"

Με την δημοσίευση στο ΦΕΚ 98/17-08-15 της απόφασης του ξεπουλήματος των 14 περιφερειακών αεροδρομίων ολοκληρώθηκε δυστυχώς από μια αριστερή;; κυβέρνηση, η παράδοση τους στους Γερμανούς.

Επισημαίνουμε σε όσους επένδυσαν προεκλογικά στην υπόθεση του αεροδρομίου και κατάφεραν τελικά να εκλεγούν, υφαρπάζοντας την ψήφο του Χανιώτικου λαού, ότι είναι ανεπιθύμητοι στον χώρο του αεροδρομίου και επειδή σύντομα θα χρειαστούν και πάλι την ψήφο μας ας την αναζητήσουν από τώρα σε άλλους φιλικότερους χώρους.

Ωστόσο ΟΦΕΙΛΟΥΝ να εξηγήσουν στον Χανιώτικο λαό γιατί δεν τήρησαν τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους και κυρίως ποια «οφέλη» θα έχει ο νομός από την απόφαση του ξεπουλήματος της  κύριας πηγής εσόδων για την τοπική οικονομία.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live