19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Τέμπη: 2 Φοιτητές από τα Χανιά με σοβαρά εγκαύματα στο ΑΧΕΠΑ – Αγνοείται γυναίκα από την Κρήτη που εργαζόταν στο κυλικείο

Ημερομηνία:

Μια 50χρονη γυναίκα με καταγωγή από τον Δήμο Φαιστού φαίνεται να βρίσκεται στη μακρά λίστα των αγνοούμενων από το τραγικό δυστύχημα στα Τεμπη, σύμφωνα με το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά. 

Η αγνοούμενη γυναίκα εργαζόταν στο κυλικείο του μοιραίου τρένου κατα τη σύγκρουση. Ο αδερφός και η κόρη της έχουν αναχωρήσει από την Κρήτη προκειμένου να δωσουν δείγμα για την εξέταση DNA.

Φοιτητές από τα Χανιά νοσηλεύονται με εγκαύματα στο ΑΧΕΠΑ

Δύο φοιτητές από τα Χανιά νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Κουγιάς , ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την εκπροσώπηση των οικογενειών τους.

Ο κ. Κούγιας αποκάλυψε πως πρόκειται για δύο εγκαυματίες που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και ότι πρόκειται ν’ αναλάβει την εκπροσώπηση τους έπειτα από επικοινωνία που είχαν μαζί του οι οικογένειες των δύο φοιτητών από τα Χανιά.

“Η κατάσταση τους δεν είναι καλή και για αυτό δεν παρέμειναν στα νοσοκομεία της Λάρισας αλλά χρειάστηκε να μεταφερθούν στο ΑΧΕΠΑ. Πρόκειται για δύο οικογένειες φοιτητών από τα Χανιά που τραυματίστηκαν στα Τέμπη και οι οικογένειες τους μου ζήτησαν ν’ αναλάβω την εκπροσώπηση τους” αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας στο politica.gr

Μάλιστα ο κ. Κούγιας διευκρίνισε πως τα σοβαρά τραύματα των δύο φοιτητών έχουν προκύψει από πολλαπλά εγκαύματα.

Νεαρός από τις Μοίρες στη λίστα με τους τραυματίες 

Ένας άντρας με καταγωγή από τις Μοίρες Ηρακλείου φαίνεται πως τραυματίστηκε ενώ επέβαινε στο τρένο.

Η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο καθώς βρισκόταν στα πίσω βαγόνια.

Οι τραυματίες από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, στο ΑΧΕΠΑ, στο Νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης, ενώ δύο νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Αυτό που βλέπει κανείς στις λίστες είναι ότι πρόκειται στην συντριπτική πλειονότητα για νέους 18-20 ετών, φοιτητές οι περισσότεροι.

cretalive.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ