21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Τεράστιο πλήγμα: Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις στην Κρήτη από τη Δανία μέχρι τις 31 Αυγούστου

Ημερομηνία:

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Δανίας ανακοίνωσε ότι παρατείνεται η αναστολή όλων των «περιττών» ταξιδιών μέχρι τις 31 Αυγούστου. Την είδηση γνωστοποίησε ο μεγάλος ταξιδιωτικός οργανισμός Spies Rejser ο οποίος με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί πως ακυρώνονται όλες οι πτήσεις μέχρι τις 31 Αυγούστου με εξαίρεση τις χώρες Γερμανία, Νορβηγία και Ισλανδία.

Το πλήγμα για την Κρήτη και ειδικά για τα Χανιά είναι μεγάλο, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία της Fraport τα τελευταία χρόνια  η Δανία είναι στις τέσσερεις πιο δημοφιλείς χώρες προέλευσης των τουριστών μαζί με το Ηνωμένο Βασίλειο, την Νορβηγία και την Σουηδία.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα και με την ετήσια έρευνα που διεξάγεται από τη συνεργασία των πανεπιστημίων της Κρήτης, του Πολυτεχνείου καθώς και του ΜΑΙΧ, το 2019 από την Δανία αφίχθησαν στο αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης το 12,5% των επισκεπτών και το 2018 το 13,2% ενώ τα αντίστοιχα ποσοστά για το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν περίπου στο 15% και για Σουηδία και Νορβηγία στο 14%.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη της αντίδραση μετά τα ισόβια – Σε κλάματα ξέσπασε η μητέρα της, αμίλητος ο Δασκαλάκης

Σε ισόβια καταδίκασε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τη Ρούλα Πισπιρίγκου για...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...