Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Πολιτιστικής Ένωσης Μυλοποταμιτών

Κανένα σχόλιο

Η Πανελλήνια Πολιτιστική Ένωση Μυλοποταμιτών καλεί όλους όσους κατάγονται από το Μυλοπόταμο να συμμετέχουν στην ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 9 το πρωί της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2022 και θα κλείσουν στις 6 το βράδυ.

Η ενεργή συμμετοχή όλων συμβάλει στην ανάδειξη των πολιτιστικών και ιστορικών αξιών της περιοχής μας, ενώ ενισχύει την προσπάθεια διάσωσης των εθίμων και των λαϊκών παραδόσεών μας.

"Sponsored links"

ΚΑΛΠΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΜΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψηφίζουν σε κάλπες που θα ανοίξουν στην Αθήνα και στο Πέραμα Μυλοποτάμου. Συγκεκριμένα, στην Αθήνα στην έδρα του Σωματείου (Σοφοκλέους 52 -54 – 4ος όροφος). Στο παράρτημα του σωματείου στο Πέραμα οι κάλπες θα ανοίξουν στο Δημαρχείο και συγκεκριμένα στην αίθουσα συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΣΤΑΥΡΟΙ

Ο εκλογέας ψηφίζει με σταυρό προτίμησης από ένα μέχρι πέντε υποψηφίους του Διοικητικού Συμβουλίου, που εκπροσωπούν τις πρώην κοινότητες της Επαρχίας Μυλοποτάμου και το Δήμο, ενώ για τους έξι υποψηφίους που εκλέγονται ανεξαρτήτως πρώην κοινοτήτων ή Δήμου, ο εκλογέας ψηφίζει από ένα έως τρεις. Από ένα μέχρι τρεις υποψήφιους ψηφίζει και στην Εξελεγκτική Επιτροπή.

Το ψηφοδέλτιο είναι ενιαίο και περιλαμβάνει κατ’ αλφαβητική σειρά όλους όσους υπέβαλλαν πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της ψηφοφορίας υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι έχουν γεννηθεί ή κατάγονται από την πρώην επαρχία Μυλοποτάμου συμπεριλαμβανομένων των συζύγων και των παιδιών τους.

Οι ενδιαφερόμενοι που δεν είναι ήδη μέλη μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους κατά την ημέρα των αρχαιρεσιών.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live