Την Παρασκευή η συναυλία Σταυρακάκη – Daly στο Ρέθυμνο

Κανένα σχόλιο

Στην αυλή του Παλαιοντολογικού Μουσείου στο Ρέθυμνο θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Βασίλη Σταυρακάκη και τον Ross Daly. Συμμετέχουν οι μουσικοί Κέλυ Θωμά και Γιώργος Σταυρακάκης καθώς και τα μέλη της Ορχήστρας «Μίτος».

Η συγκεκριμένη Ορχήστρα εμπλουτίζει τις μουσικές παραστάσεις καθιστώντας τις μια πραγματικά πλούσια εμπειρία για το κοινό.

Τα μέλη της ορχήστρας που θα συμμετάσχουν είναι : Παύλος Σπυρόπουλος -κοντραμπάσο Γιώργος Παπαιωάννου-βιολί Yasamine Shahhosseini-ούτι Sakir Ozan Uygan- κρουστά Jakob Hoffman-κρουστά

"Sponsored links"

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 9:30 μ.μ. στην Αυλή του Παλαιοντολογικού Μουσείου, στο Ρέθυμνο, με ελεύθερη είσοδο.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live