29.4 C
Chania
Παρασκευή, 31 Ιουλίου, 2026

Την τελευταία του πνοή άφησε στο Ρέθυμνο Γερμανός τουρίστας

Ημερομηνία:

Την τελευταία του πνοή άφησε στο ξενοδοχείο που έμενε στο Ρέθυμνο, ένας 69χρονος Γερμανός τουρίστας.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, που ενδεχομένως να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αφιέρωμα στη Χρύσα Βαθιανάκη στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Χανίων – Ελαιουργείον

Αφιέρωμα στη Χρύσα Βαθιανάκη στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Χανίων – Ελαιουργείον. Εγκαίνια 2 Αυγούστου 2026 στο Δρομόνερο Πλατανιά. Συνδιοργάνωση Δήμων Πλατανιά και Μαλεβιζίου.

Νέος Γενικός Χειρουργός και δύο μόνιμοι νοσηλευτές στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χανίων

Το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων ενισχύεται με νέο Γενικό Χειρουργό Νικολουζάκη Ταξιάρχη και δύο μόνιμους νοσηλευτές στο ΤΕΠ. Σε εξέλιξη κρίσεις για 16 ιατρούς ΕΣΥ.

Οικολογική Πρωτοβουλία Χανίων: Όχι στην ιδιωτικοποίηση του νερού

Η Οικολογική Πρωτοβουλία Χανίων καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει το νομοσχέδιο για ιδιωτικοποίηση του νερού. Συνυπογράφει έκκληση 17 περιβαλλοντικών οργανώσεων.