Τι είπε ο Περιφερειάρχης Κρήτης στη παρουσίαση της πρότασης για χωροθέτηση Μαρίνας στην Περιοχή της Νέας Χώρας από τον Δήμο Χανίων και το Λιμενικό ταμείο

Κανένα σχόλιο

Στη συμβολή των μεγάλων οραματικών  έργων στην οικονομία και ανάπτυξη της Κρήτης αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μιλώντας στα Χανιά στην εκδήλωση παρουσίασης της πρότασης για την χωροθέτηση μεγάλης Μαρίνας στην περιοχή της Νέας χώρας από το Δήμο Χανίων και το Λιμενικό ταμείο Χανίων.

Ο Περιφερειάρχης παρουσία θεσμικών εκπροσώπων και πολιτών αναφέρθηκε στα σχέδια βιώσιμης αστικής ανάπτυξης όσον αφορά το παραλιακό μέτωπο και στην συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με τον Δήμο Χανίων τους τοπικούς φορείς και χαρακτήρισε ως οραματικό το προτεινόμενο σχέδιο του λιμενικού έργου της Μαρίνας. Για την υλοποίηση του έργου, όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Αρναουτάκης, θα πρέπει να έχουμε κατά νου το όραμα με τον ρεαλισμό και ότι το πρώτο βήμα είναι να υπάρξει διαβούλευση φορέων και τοπικής κοινωνίας.

Αν η τοπική κοινωνία συμφωνεί να γίνει η Μαρίνα στον συγκεκριμένο χώρο τότε θα πρέπει να γίνει το δεύτερο βήμα ανέφερε  χαρακτηριστικά ο κ Αρναουτάκης. Θα είναι όπως πρόσθεσε ,ένα μακρόπνοο έργο μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασιες, οριστικές μελέτες, προεδρικά διατάγματα και που μπορεί να γίνει με σύμπραξη του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

"Sponsored links"

Ο κ Αρναουτάκης τόνισε τη συνεργασία και στήριξη του έργου από την Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τους φορείς και την κεντρική διοίκηση.

Ο Περιφερειάρχης κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και ευχαρίστησε για την πρόσκληση  τον Δήμαρχο Παναγιώτη Σημανδηράκη και τον Πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου Μανόλη Κοτσιφάκη. 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live