«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ»

Κανένα σχόλιο

Ένα ιστορικό σύνθημα για μια ιστορική ονομασία επανέφερε, στο πλαίσιο συνέντευξής του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο της εφημερίδας «το Καρφί» τι απαντά σε αυτούς που προτείνουν «επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ», ο κ. Χρηστίδης σημείωσε:

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ κύριε Δρουζια, ο βασικός πρωταγωνιστής, ο βασικότερος πυλώνας του ΚΙΝΑΛ. Με τα σύμβολά του στα ψηφοδέλτια, με την ιστορική έδρα του στη Χαρίλαου Τρικούπη, με τα πρόσωπα και τις πολιτικές του να θυμίζουν πάντα όσα κάναμε και όσα μπορούμε να κάνουμε.

"Sponsored links"

»Η άνοδος του Κινήματος Αλλαγής είναι προϋπόθεση για να δικαιωθεί το έργο του ΠΑΣΟΚ, που τόσο στοχοποιήθηκε για να ξεπλύνουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τις δικές τους ευθύνες. Η Ιστορία του ΠΑΣΟΚ δεν παραγράφεται. Εμείς δημιουργούμε τώρα το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής. Εδώ είμαστε για να κάνουμε ό,τι έκανε το ΠΑΣΟΚ από το 1974 έως το 1981. Να πείσουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να είναι μια περήφανη χώρα, με υψηλές προσδοκίες και ταχύτητες. Με τον Έλληνα και την Ελληνίδα πρωταγωνιστές της νέας εποχής που ανοίγεται μπροστά μας.»

topontiki.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live