Το συγκινητικό μήνυμα του Αντώνη Τσαπατάκη μετά την προαγωγή του σε αξιωματικό της ΕΛΑΣ

Κανένα σχόλιο

Με ανάρτησή του ο Χανιώτης παραολυμπιονίκης και ακτιβιστής Αντώνης Τσαπατάκης γνωστοποίησε ότι μετά και την επιτυχία του στους Παραολυμπιακούς προήχθη σε αξιωματικό της ΕΛΑΣ. Όμως, όπως λέει, ακόμα πιο σημαντική από τη δική του επιτυχία είναι η επαναπρόσληψη 14 ακόμα συναδέλφων του με αναπηρίες μετά από αλλαγή νομοσχεδίου που ο ίδιος είχε ζητήσει.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αντώνης Τσαπατάκης είχε κριθεί ανίκανος να προσφέρει έργο στην ΕΛΑΣ το 2009 μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του με την ανάκληση της απόφασης να γίνεται δεκτή το 2017.

Διαβάστη ολόκληρη την ανάρτησή του:

"Sponsored links"

Εσείς έχετε καταφέρει κάτι το οποίο δεν φανταστήκατε ποτέ;

Εγω σήμερα κατάφερα κάτι που δεν είχα τολμήσει καν να ονειρευτώ…

Το 2009 η υγειονομική επιτροπή της ΕΛ.ΑΣ με θεώρησε ανίκανο να συνεχίσω την υπηρεσια μου στο σώμα.

Σήμερα προήχθην σε αξιωματικό του σώματος έπειτα από τη νίκη μου στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο 2020. Τη μεγαλύτερη υπερηφάνεια όμως την ένιωσα για το γεγονός ότι μπόρεσα μέσω της αλλαγής του νομοσχέδιου που ζήτησα, να επαναπροσληφθούν άλλοι 14 συνάδελφοι που είχαν αποταχθεί για τον ίδιο λόγο.

Ελπίζω να διαβάζουν τις γραμμές αυτές εκείνοι που τάχθηκαν υπέρ του αρχικού άδικου νομοσχεδίου ώστε να πιστέψουν ακόμα και εκείνοι πως όλα είναι δυνατά, με θέληση, πίστη, προσπάθεια και αγάπη…. Κυρίως όμως να πιστέψουν στις δυνατότητες…όλων!

*Καθημερινά, συνάνθρωποι μας με διαφορετικότητα στην κίνηση ή στην ζωή γενικότερα (ΑΜΕΑ), αποκλείονται εργασιακά λόγο της αναπηρίας τους.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live