Το Facebook κάνει «accept» τις φωτογραφίες με μητέρες που θηλάζουν

Κανένα σχόλιο

Στροφή στην πολιτική κάνει το Facebook δίνοντας το «πράσινο φως» στις φωτογραφίες με μητέρες που θηλάζουν, κυρίως μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από την καμπάνια #freethenipple καθώς και αρκετά περιστατικά με χρήστες να το κατηγορούν για λογοκρισία. Πολλές φορές στο παρελθόντο Facebook είχε αφαιρέσει ως προσβλητικές και σεξουαλικές, πολλές φωτογραφίες που απεικονίζουν γυναίκες. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η οποία προστέθηκε στο Κέντρο Βοήθειας του Facebook στην ερώτηση: «Επιτρέπεται να δημοσιεύονται στο Facebook φωτογραφίες με μητέρες που θηλάζουν μωρά; Ναι. Θεωρούμε το θηλασμό κάτι απολύτως φυσικό και όμορφο.

 

Έτσι, αναγνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό για τις μητέρες να μοιράζονται αυτήν την εμπειρία τους στο Facebook. Στην πλειονότητά τους, αυτές οι φωτογραφίες συμβαδίζουν με τις πολιτικές μας. Λάβετε υπόψη ότι για τις φωτογραφίες που εξετάζουμε, ειδοποιούμαστε σχεδόν αποκλειστικά από άλλα μέλη του Facebook που παραπονιούνται για την κοινοποίησή τους στο Facebook.

"Sponsored links"

Επιβεβαιώνοντας την είδηση, εκπρόσωπος του Facebook ξεκαθάρισε ωστόσο πως ακόμη και οι εικόνες με θηλασμό θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικές και να μην ξεπερνούν τα όρια.

Ο Independent αναφέρει πως η πολιτική επεκτάθηκε και στις φωτογραφίες γυναικών με μαστεκτομή οι οποίες επίσης λαμβάνονταν υπόψιν ως ακατάλληλες.

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live