“Τρέχουν” οι εμβολιασμοί στην Κρήτη – 6.459 δόσεις σε μία ημέρα!

Κανένα σχόλιο

Οι περισσότεροι εμβολιασμοί από κάθε άλλη μέρα πραγματοποιήθηκαν στην Κρήτη την Δευτέρα 12 Ιουλίου και όπως γράφει σε ανάρτησή του ο Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Δημήτρης Αγαπίου, έγιναν συνολικά 6.459 δόσεις εμβολίων! Μετά και τη χθεσινή ημέρα οι χορηγηθείσες δόσεις εμβολίων στην Κρήτη έχουν φτάσει τις 532.250!

Συγκεκριμένα έγιναν:

Π.Ε:Λασιθίου:750

"Sponsored links"

Π.Ε:Ηρακλείου 3.107

Π.Ε:Ρεθύμνου 878

Π.Ε:Χανίων 1724

Όπως σημειώνει ο Υποδιοικητής, σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα συνέβαλαν και οι κινητές μονάδες Εμβολιασμού με 434 εμβολιασμούς με 43 εξ αυτών να έχουν γίνει κατ’ οίκον σε ανθρώπους που βρίσκονται σε κλινοστατισμό ,άνθρωποι που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας και της προσέγγισης με την μεγαλύτερη δυνατή ευαισθησία μας .

Ο ίδιος δε, ευχαριστεί “θερμά όλους όσους συμμετέχουν καθημερινά στην μάχη για επιστροφή στην κανονικότητα. Ευχαριστώ και ως Γιατρός, κυρίως όλους τους Υγειονομικούς που είναι παρόντες στον καθημερινό αγώνα απέναντι στην Covid-19 και υπέρμαχοι της διαφύλαξης της ανθρώπινης Ζωής!”.

Δείτε την ανάρτησή του:

cretalive.gr

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live