19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Τσιτσιπάς: “Όλοι μιλούν για τον Τζόκοβιτς και κανείς δεν ασχολείται με το τένις”

Ημερομηνία:

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Australian Open έχει μπει στην τελική ευθεία. Ωστόσο, όλοι ασχολούνται με την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Σε αυτό αναφέρθηκε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς όταν δέχτηκε σχετική ερώτηση: “Η υπόθεση παίζει παντού. Εχει τραβήξει όλη την προσοχή καθώς ο κόσμος μιλάει γι’ αυτήν. Δεν μιλάει κανείς όμως για τένις τις τελευταίες δύο εβδομάδες και είναι κρίμα”

Στη συνέχεια το Νο4 της Παγκόσμιας κατάταξης μίλησε και για την κατάστασή του στέλνοντας θετικά μηνύματα: “Πλησιάζω το 100%… Νοιώθω καλά με το χέρι μου και αυτό είναι θετικό. Η προετοιμασία έχει πάει καλά και έχω προπονηθεί με καλούς παίκτες. Βοηθάει ότι και ο καιρός είναι καλός εδώ φέτος. Θέλω να πιστεύω πως θα είμαι σε θέση να παίξω σε τοπ επίπεδο παιχνίδια των πέντε σετ”

Τέλος, σε ερώτηση για τον Ίμερ που θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο επεσήμανε: “Τον γνωρίζω από τα 10 του χρόνια. Παίξαμε μαζί στα juniors για χρόνια. Εχουμε παίξει αρκετές φορές και είναι παίκτης με εξαιρετική κίνηση μέσα στο court. Θα πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Το να ξεκινήσω καλά το τουρνουά θα είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μου. Δεν θέλω να ξοδεύω πολλές ώρες στο γήπεδο γιατί θέλω να κρατήσω ενέργεια. Είμαι εδώ για να πάω μακριά στο τουρνουά. Η αυτοπεποίθηση έρχεται την δεύτερη εβδομάδα όταν έχεις κάνει ήδη τα πρώτα βήματα”.

news247.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...