24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Υγειονομικοί Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ: Πολυτέλεια το PET SCAN σύμφωνα με τη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΟΜ Υγειονομικών Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, για την ταλαιπωρία των καρκινοπαθών εξαιτίας της καθυστέρησης εξέτασης στο PETScan του ΠΑΓΝΗ και την κυνική δήλωση του διοικητή του νοσοκομείου, Γιώργου Χαλκιαδάκη, ότι οι ανάγκες υγείας τους δεν γίνεται να καλυφθούν μέσω της απογευματινής λειτουργίας του γιατί δε συμφέρει οικονομικά το νοσοκομείο.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται αναλυτικά:

Πολυτέλεια το PET SCAN σύμφωνα με τη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Χαλκιαδάκης μη θέλοντας να υστερήσει σε κυνισμό και αναλγησία τόσο έναντι του ακροδεξιού προϊσταμένου του κ. Άδωνη Γεωργιάδη όσο και συνολικά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη υποστήριξε ότι οι ανάγκες υγείας των καρκινοπαθών  δεν γίνεται να καλυφθούν μέσω της απογευματινής λειτουργίας του PET SCAN γιατί δε συμφέρει οικονομικά το νοσοκομείο.  «Όποιος  δεν προσαρμόζεται πεθαίνει» είχε δηλώσει πριν μερικά χρόνια έτερος υπουργός της κυβέρνησης, ο κ. Πέτσας και προφανώς αυτή είναι η θέση και της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ που υποχρεώνει τους καρκινοπαθείς σε έξοδα και ταλαιπωρία προκειμένου να κάνουν την εξέταση Αθήνα ή στο ΠΑΓΝΗ αν είναι οικονομικά αδύναμοι και αν βέβαια προλάβουν. Παρόμοιες ευαισθησίες βέβαια δεν έδειξε για την απόφαση για αυξήσεις στους μισθούς των διοικητών ως 74% γιατί προφανώς αυτοί ως «άριστοι» τις δικαιούνται. Άξιος λοιπόν ο μισθός τους κι ας σπέρνουν αρρώστια και θάνατο με την πολιτική τους. Ο λαός πρέπει να υπερασπιστεί το αγαθό της υγείας μαζί με τους έντιμους υγειονομικούς που δίνουν καθημερινά μάχες στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας και να στείλει όλους αυτούς εκεί που τους αξίζει.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ