Υπονοούμενα Ν. Ανδρουλάκη για προσπάθεια εμπλοκής οικονομικών συμφερόντων στα εσωτερικά του ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Κανένα σχόλιο

Αίσθηση προκαλεί μια αναφορά του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος υπαινίχθηκε προσπάθεια ανάμειξης οικονομικών συμφερόντων στις εσωτερικές διαδικασίες του Κινήματος Αλλαγής, αφήνοντας να εννοηθεί ότι με τη στάση τους αυτή επιχειρούν να επηρεάσουν ή να κατευθύνουν τη βούληση των ψηφοφόρων του.

Όπως δήλωσε ο ευρωβουλευτής του κόμματος και υποψήφιος για την ηγεσία, αναφερόμενος γενικά, χωρίς να κατονομάζει ή να υπεισέρχεται σε άλλες λεπτομέρειες, η προσπάθεια να εμπλακούν οικονομικά συμφέροντα στα εσωτερικά των κομμάτων πρόκειται για μια συμπεριφορά προκλητική, αναιδή και αντιδημοκρατική.

Μιλώντας στο IONIAN TV και κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις διαδικασίες εκλογής αρχηγού στο ΚΙΝ.ΑΛΛ. στην πρόσφατη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα newsbomb.gr, ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε μεταξύ άλλων: «Δεν είναι πρέπον και δεν εκφράζει τον πολιτικό πολιτισμό που πρέπει να έχουμε, η προσπάθεια είτε του κ. Τσίπρα είτε ούτε οποιουδήποτε άλλου να εμπλακεί στα εσωτερικά των κομμάτων. Και είναι άλλο τόσο προκλητικό και αναιδέστατο  απέναντι στη δημοκρατία να προσπαθούν να εμπλακούν στα εσωτερικά των κομμάτων οικονομικά συμφέροντα».

"Sponsored links"

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη, «η αυτονομία των κομμάτων είναι ζήτημα δημοκρατίας, τα κόμματα είναι κύτταρα της δημοκρατίας που πρέπει να έχουν διαφανείς, μαζικές και συλλογικές διαδικασίες, ανοιχτές προς τα μέλη τους», ενώ καταλήγοντας υποστήριξε ότι «τα μέλη θα αποφασίσουν ποιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός του ΚΙΝ.ΑΛΛ./ΠΑΣΟΚ και όχι ο κ. Τσίπρας, ο κ. Μητσοτάκης ή κάποιοι από την οικονομική ελίτ της χώρας».

Σε κάθε περίπτωση, η καταγγελία, έστω κι αν διατυπώθηκε γενικά και αόριστα, ακούγεται ιδιαίτερα σοβαρή και εφόσον υφίσταται, χρήζει περαιτέρω διευκρίνισης από τον ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις