Υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νοσοκομείο Χανίων: “Η οργή πρέπει να γίνει δύναμη ανατροπής”

Κανένα σχόλιο

Κλιμάκιο του ΚΚΕ, αποτελούμενο από τους υποψήφιους βουλευτές Χανίων του Κόμματος, Αλέκο Μαρινάκη και Μιλτιάδη Κλωνιζάκη, πραγματοποίησε περιοδεία σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ συνομίλησαν με τους εργαζόμενους και από τη συζήτηση επιβεβαιώθηκε η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Νοσοκομείο Χανίων.

Μάλιστα στις ελλείψεις που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, έρχονται να προστεθούν αυτές 3 νοσηλευτών ΩΡΛ, η, για πρώτη φορά, έλλειψη ειδικευόμενου γιατρού στην Ορθοπεδική κλινική, μετά την παραίτηση του γιατρού που υπήρχε μέχρι πρότινος. Αντίστοιχα, με απόφαση της ΥΠΕ μετακινήθηκε πνευμονολόγος από την πνευμονολογική κλινικής από το Νοσοκομείο Χανίων, για να καλυφθούν ανάγκες στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Επιπλέον σε όλες τις κλινικές υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με ελλείψεις νοσηλευτικού, ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού.

"Sponsored links"

Τονίστηκε η αναγκαιότητα οι υγειονομικοί, οι εργαζόμενοι στον χώρο της Υγείας, στο Νοσοκομείο να βγουν στο προσκήνιο, ενώνοντας τη φωνή τους με όλο τον λαό. Βήμα σε αυτή την κατεύθυνση αποτελεί και το σημερινό συλλαλητήριο στις 5μ.μ. στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς που καλεί το σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου, οι φορείς των υγειονομικών του νομού μας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές διαβεβαίωσαν τους εργαζόμενους πως το ΚΚΕ στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον αγώνα των εργαζομένων στην Υγεία. Αποδεικνύεται, όπως είπαν, καθημερινά ότι η λογική του μικρότερου κακού δε βγάζει πουθενά. Ότι έχει έρθει η ώρα να αποδυναμωθούν όλα τα αστικά κόμματα που κυβέρνησαν. Η πολιτική ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που έχει οδηγήσει στην υποβάθμιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας. Αποδεικνύεται τέλος, ότι το κράτος τους έχει συνέχεια και είναι εχθρικό απέναντι στις λαϊκές ανάγκες.

Η οργή που νιώθουν οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα για τους χιλιάδες νεκρούς της πανδημίας, για τους νέους ανθρώπους που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, πρέπει να γίνει δύναμη ανατροπής. Η σύγκρουση με την πολιτική της ΕΕ, των αστικών κομμάτων είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου και σε αυτή την κατεύθυνση σημαντικό ρόλο θα παίξει η αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live