Υποψήφιος και σε αυτή την εκλογική μάχη ο Κυριάκος Βιρβιδάκης – Τι δήλωσε μετά την κατάθεση της υποψηφιότητάς του

Κανένα σχόλιο

Από το γραφείο τύπου του Κυριάκου Βιρβιδάκη ανακοινώνεται ότι ο Κυριάκος Βιρβιδάκης κατέθεσε σήμερα στο Πρωτοδικείο Χανίων την υποψηφιότητά του για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 με τη Νέα Δημοκρατία.

Μετά την κατάθεση της υποψηφιότητάς του ο κ. Βιρβιδάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε λίγες μέρες θα πάμε στις κάλπες, θα πάμε στις κάλπες για να αποφασίσουμε αν η χώρα θα προχωρήσει τον δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης ή τον δρόμο της αβεβαιότητας και των πειραματισμών. Θα αποφασίσουμε εάν πρέπει να θέσουμε σε κίνδυνο όσα επιτεύχθηκαν ως τώρα με τις θυσίες του Ελληνικού λαού. Θα κρίνουμε όμως ακόμα εάν η μειοψηφία των Βουλευτών μπορεί να αποφασίζει αντίθετα με τη βούληση της πλειοψηφίας αλλά και αντίθετα με την άποψη του Ελληνικού λαού για το μέλλον της Ελλάδας.

"Sponsored links"

Η Ελλάδα κατάφερε μέσα σε δυόμιση χρόνια να γίνει πάλι αξιόπιστη και σταθερή. Κατάφερε να ανέβει δεκάδες θέσεις ανταγωνιστικότητας στην διεθνή κατάταξη. Κατάφερε να νικήσει τα ελλείμματα και για πρώτη φορά να συντάξει ισοσκελισμένο προϋπολογισμό. Κατάφερε να ελέγξει το χρέος της. Κατάφερε πλέον να βγει στην ανάκαμψη μετά από έξι ατελείωτα χρόνια ύφεσης. Κάτι που αναγνωρίζεται διεθνώς αλλά το αναγνωρίζει και ο ίδιος ο Ελληνικός λαός, ο οποίος παρόλο που υπέφερε δεν ήθελε πρόωρες εκλογές τώρα.

Την πολυετή γνώση και εμπειρία μου, θέτω για ακόμα μια φορά στην διάθεσή σας και με ήσυχη συνείδηση ζητώ την υποστήριξή σας. Θέλω να πιστεύω ότι μου αναγνωρίζετε συνέπεια, εντιμότητα, πείρα, εργατικότητα και επιμονή στην προσπάθειά μου για προσφορά.

Να είστε βέβαιοι πως όταν με τη ψήφο σας βρεθώ ξανά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ως Βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, θα ανταποκριθώ με υπευθυνότητα στη μεγάλη αυτή τιμή.»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live