Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙΤΗ – Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ!
Ισχυρή προσωπικότητα η Καίτη Μαρκουλάκη και ευαίσθητη. Κυρίαρχος παράγοντας που την κατεύθυνε η αίσθηση του Δικαίου που επιδίωκε στα πλαίσια άσκησης του δικηγορικού επαγγέλματος, ανεξάρτητα του ποιος και τι…
Δεν ξέρω γιατί θυμάμαι πράγματα και θάματα… τελευταία, αλλά στην Καίτη το χρωστούσα γιατί με εντυπωσίαζε πάντα η σωστή και ακριβοδίκαιη συμπεριφορά της, ανεξάρτητα ποιος ήταν ο διάδικος.
Ας αναπαύεται εκεί που πήγε.
Εγώ φταίω που θυμάμαι πολλά και διάφορα από το παρελθόν;

ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΤΟΠΟΣ
Αυτός ο τόπος που λέγεται Κρήτη και ιδιαίτερα τα Χανιά είναι σίγουρα ευλογημένος τόπος γιατί οι άνθρωποί του ανοίγουν δρόμους δημιουργούν ελπιδοφόρες προοπτικές. Τα SYNKA, η ΑΝΕΚ, η ΕΤΑΝΑΠ, η Τράπεζα Χανίων, οι Μύλοι Κρήτης, η ΒΙΟΧΥΜ, είναι μερικά από τα πρωτοποριακά επιτεύγματά μας.
Ας τα περιφρουρήσουμε με την απεριόριστη στήριξή μας. Οι καιροί ου μενετοί.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ
Δυστυχώς τελευταία (και λόγω κρίσης;) τα κοινωνικά (Ανακοινώσεις – Εκδηλώσεις της τοπικής Εκκλησίας, Μνημόσυνα, Κηδείες, πανηγύρια) αποστέλλονται για δημοσίευση μόνο σε μια τοπική εφημερίδα. Έτσι Εκκλησία και κοινωνική ζωή μετατρέπονται σε χορηγούς (σπόνσορες) της συγκεκριμένης καθημερινής έκδοσης των Χανίων που αγοράζεται για τα μνημόσυνα και τις κηδείες.
Θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα αυτή η απαράδεκτη και αντιδημοκρατική τακτική;
Ίδωμεν.

"Sponsored links"

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις