Φιλικός αγώνας μπάσκετ δικηγορικών συλλόγων Χανίων-Μασσαλίας

Κανένα σχόλιο

Φιλικό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στις ομάδες των δικηγορικών συλλόγων Χανίων και Μασσαλίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Σούδας στις 12 το μεσημέρι με ελεύθερη είσοδο.

Ο αγώνας μπάσκετ τελεί υπό την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του δικηγορικού συλλόγου Χανίων. Το 2013 είναι μια σημαντική χρονιά τόσο για την Κρήτη, που φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια από την Ένωση της με την Ελλάδα, όσο και για την Μασσαλία που είναι Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Επίσης ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι οι δυο πόλεις, Χανιά και Μασσαλία, έχουν απευθείας αεροπορική σύνδεση. Μέσω του αυριανού αγώνα μπάσκετ οι δυο δικηγορικοί σύλλογοι θέλουν να ‘σφραγίσουν’ την μακραίωνη και δυνατή σχέση μεταξύ Ελλάδας και Μασσαλίας, αλλά και την δυνατότητα που υπάρχει για διαρκείς πολιτιστικές ανταλλαγές ανάμεσα στα Χανιά, την Κρήτη ευρύτερα, και την Μασσαλία.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live