Χανιά: Έκθεση φωτογραφίας με 12 πορτραίτα γυναικών που έχουν νοσήσει με καρκίνο του στήθους στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης

Κανένα σχόλιο

Στα πλαίσια της πρόληψης & ενημέρωσης για τον καρκίνο του στήθους, θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας με 12 πορτραίτα γυναικών οι οποίες έχουν νοσήσει, μαζί με το μήνυμα δύναμης της κάθε μίας, από την Κα Μαγδαληνή Βογιατζή, Οδοντίατρο και Εικαστικό, σε συνδιοργάνωση με το παράρτημα Χανίων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και με τη συμβολή της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης κατά την περίοδο 7 – 31 Οκτωβρίου 2022.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης : 10.30 έως 13.30 & 19.00 έως 22.00

Η είσοδος είναι ελεύθερη

"Sponsored links"

Σε σχετική δήλωσή του ο πρόεδρος της Ε..Ε., παράρτημα Χανίων κ. Πανγιώτης Μπατσαρισάκης δήλωσε για την έκθεση:

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία ιδρύθηκε το 1958 και έχει σαν στόχο την καταπολέμηση του καρκίνου στη χώρα μας.

Για τον σκοπό αυτό πραγματοποιούνται ποικίλες εκδηλώσεις και δράσεις.

Ιδιαιτέρως για τον καρκίνο του στήθους, γίνονται ενημερώσεις σχετικά με τους τρόπους πρόληψης, καθώς και δωρεάν μαστογραφίες με τον κινητό μαστογράφο.

Ως πρόεδρος της Ε.Α.Ε. στα Χανιά, δηλώνω ευτυχής για τη συνεργασία που έχουμε με την Κα Μαγδαληνή Βογιατζή, Οδοντίατρο Διευθύντρια Ε.Σ.Υ. & Εικαστικό.

Το έργο της είναι πραγματικά πρωτοποριακό.

Ταυτίζεται με τη σύγχρονη αντιμετώπιση της νόσου αυτής, ως μία χρόνια νόσος.

Ιάσιμη, με την έγκαιρη πρόληψη.

"Sponsored links"

Το βλέμμα και η λογική της δημιουργού εστιάζουν στη θετική προσέγγιση της συνέχειας της ζωής γυναικών, οι οποίες έχουν νοσήσει.

Μας εκπλήσσει ευχάριστα εικονοποιώντας την αισιοδοξία μέσα από τα πορτραίτα της, τα οποία σε καλούν να πανηγυρίσεις μαζί τους τη βαθιά χαρά της ζωής!

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live