20.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Χανιά: Καθημερινή πλέον η διενέργεια rapid tests

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ., την 7η ΥΠΕ και την Περιφέρεια Κρήτης/ Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, έπειτα από σχετική οδηγία του Υπουργείου Υγείας, ανακοινώνει τη διενέργεια διαγνωστικών τεστ αντιγόνου με ρινοφαρυγγικό επίχρισμα για COVID-19 (rapid-tests), καθημερινές, σαββατοκύριακα και αργίες.

Η διενέργεια των διαγνωστικών τεστ θα ξεκινήσει από την Τρίτη 22/06/2021, από τις 9.00 έως τις 17.00, στο Αίθριο του Δημαρχείου Χανίων και θα πραγματοποιείται σε όλο τον πληθυσμό, από το επιστημονικό προσωπικό του Ε.Ο.Δ.Υ..

Διευκρινίζεται ότι οι σταθμοί διενέργειας τεστ που πραγματοποιούσαν ελέγχους στη Δημοτική Αγορά και στην Πλατεία 1866, στο εξής δεν θα λειτουργούν.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ