Χανιά: Μαθητές καταγγέλουν ότι διευθυντής σχολείου υπό κατάληψη προσπάθησε να κόψει τις αλυσίδες, επιτέθηκε σε μαθητές και πέταξε ποδήλατο

Κανένα σχόλιο

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές ημέρες από το άνοιγμα των σχολείων και τίποτα δε φαίνεται να λειτουργεί σωστά. Πολλά σχολεία και στα Χανιά βρίσκονται υπό κατάληψη, όμως το περιστατικό που συνέβη σήμερα σε σχολείο των Χανίων είναι πρωτόγνωρο.

Όπως καταγγέλουν γονείς και μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου ο Διευθυντής του Σχολείου αρχικά προσπάθησε να κόψει τις αλυσίδες κτυπώντας τα χέρια των παιδιών που κρατούσαν τα κάγκελα. Μετά, μέσα στον εκνευρισμό του, έπιασε ένα ποδήλατο μαθητή και το πέτξε μακριά χρησιμοποιώντας ύβρεις προς τους μαθητές.

Όλα αυτά μπροστά στους εμβρόντητους καθηγητές αλλά και γονείς μαθητών.

"Sponsored links"

Σύμφωνα με τους μαθητές, ο διευθυντής του σχολείου και χθες, αποπειράθηκε να πηδήξει τα κάγκελα για να πάει στο γραφείο του.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις