Χανιά: Πλησιάζει το 100% η πληρότητα και στη δεύτερη κλινική Covid-19 – Γέμισε και η ΜΕΘ

Κανένα σχόλιο

Μπορεί να δημιουργήθηκε δεύτερη κλινική Covid-19 στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όμως μέσα σε διάστημα λίγων ωρών και εδώ καλύφθηκαν οι κλίνες.

Πιο συγκεκριμένα, οριακά είναι τα πράγματα στο νοσοκομείο Χανίων κι ενώ η Όμικρον δεν έχει κάνει ακόμα δυναμικά την εμφάνισή της αφού στην πρώτη κλινική Covid-19 η πληρότητα αγγίζει το 83.33% με 15 από τα 18 κρεβάτια να χρησιμοποιούνται ενώ και στη δεύτερη κλινική η πληρότητα είναι υψηλή και αγγίζει το 90% αφού ασθενείς χρησιμοποιούν τα 16 από τα 18 κρεβάτια.

Σημειώνουμε ότι και δύο παιδιά νοσηλεύονται με Covid-19 στο παιδιατρικό τμήμα.

"Sponsored links"

Η κατάσταση δεν είναι καλύτερη στη ΜΕΘ Covid-19 αφού 6 από τα 7 κρεβάτια χρησιμοποιούνται.

ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ
COVID 1 (ΧΑΝΙΑ) 15 18 3 83.33
COVID 2 (ΧΑΝΙΑ) 16 18 2 88.89
COVID ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ (ΧΑΝΙΑ) 2 4 2 50

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live