Χανιά: Σε μια παραλία στη Χαλέπα … το 1962! | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Βρισκόμαστε στη παραλία Χαλέπα, μία από τις ωραιότερες και ιστορικότερες συνοικίες των Χανίων.

Το φιλμ ανοίγει με μια παρέα που κάθεται σ’ ένα ταβερνάκι, συζητάει και γευματίζει. Ο κινηματογραφιστής παραμένει στην παρέα του για λίγο κι εμείς μπορούμε να διακρίνουμε στο βάθος την παραλία. Έπειτα ένα ζευγάρι ανοίγει μια ομπρέλα και δυο άντρες κάθονται κάτω απ’ αυτήν. Βλέπουμε πανοραμικά πλάνα της παραλίας με την κάμερα να στέκεται σ’ έναν βράχο που έχουν ανέβει δυο παιδάκια.

Η εικόνα αλλάζει με πλάνα απ’ το δρόμο και αρκετές χήνες να μαζεύονται στα ψίχουλα που τους πετάει η γυναίκα της παρέας.

"Sponsored links"

Το φιλμ κλείνει με απόψεις της παραλίας, με νεαρούς να κολυμπάνε, άλλους να κάνουν κανό και άλλους απλά να στέκονται και να απολαμβάνουν την θάλασσα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live