Χανιά: Στο δρόμο και πάλι οι αγρότες-Έκλεισαν συμβολικά το ΒΟΑΚ

Κανένα σχόλιο

Στα όριά τους και αποφασισμένοι οι αγρότες των Χανίων συγκεντρώθηκαν για μια ακόμη φορά στο κόμβο στα Μεγάλα Χωράφια κλείνοντας για λίγο τήν Εθνική οδό. Οι αγρότες διαμαρτύρονται για το κόστος παραγωγής, ζητώντας απο τήν Κυβέρνηση να πάρει ουσιαστικά μέτρα.

Οι τιμές των καυσίμων τόνισαν στις δηλώσεις τους έχουν αυξηθεί, τα λιπάσματα είναι απλησίαστα το κόστος άρδευσης και των πρώτων ειδών έχει εκτιναχθεί, ενώ και η τιμή του λαδιού στήν οποία παρατηρείται αισθητή αύξηση φέτος δεν είναι αρκετή για να λύσει τα προβλήματα.

Χανιά: Στο δρόμο και πάλι οι αγρότες-Έκλεισαν συμβολικά το ΒΟΑΚ
Χανιά: Στο δρόμο και πάλι οι αγρότες-Έκλεισαν συμβολικά το ΒΟΑΚ

Ζητούν μείωση του κόστους παραγωγής. Πλαφόν στην τιμή του αγροτικού ρεύματος στα 7 λεπτά/Kwh. Ουσιαστική επιδότηση των μέσων και εφοδίων και των ζωοτροφών. Καμία αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών.Και πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για έγκαιρες εκτιμήσεις – αποζημιώσεις.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live