Χανιά: Χαμόγελα μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων

Κανένα σχόλιο

Χαμόγελα και αισιοδοξία για το μέλλον έφερε στους υποψηφίους των πανελλαδικών στα Χανιά, η ανακοίνωση των βαθμολογιών.

Η απόφοιτη του ΕΠΑΛ Κανδάνου Ιωάννα Τζαγκαράκη, φαίνεται να επιτυγχάνει τον στόχο της για την εισαγωγή της στην Ιατρική, συγκεντρώνοντας από 19.000 έως 19.480 μόρια, ανάλογα με τον συντελεστή βαρύτητας κάθε σχολής.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τονίζει ότι στόχος της ήταν να ξεπεράσει τα 19.000 μόρια. «Δεν φανταζόμουν ότι θα τα καταφέρω, ακόμα και τώρα δεν μπορώ να το πιστέψω». Η ίδια αποδίδει την επιτυχία της στο συστηματικό και στοχευμένο διάβασμα.

"Sponsored links"

Απόφοιτη σχολείου της επαρχίας και μάλιστα ΕΠΑΛ, η Ιωάννα δηλώνει δικαιωμένη για την επιλογή της να επιλέξει ΕΠΑΛ αντί για την φοίτηση της σε Γενικό Λύκειο.

Το μήνυμα της μετά την επιτυχία είναι ξεκάθαρο. «Στις πανελλήνιες πρέπει να θυσιάσεις και κάτι προκειμένου να πετύχεις. Στο πρόγραμμα σου θα έχει και διάβασμα, θα έχει και βόλτες. Γιατί οι πανελλήνιες δεν είναι τέρας, δεν είναι αυτό που περιγράφουν. Χρειάζεται και την χαλάρωση για να μπορείς να αποδόσεις και την ξεκούραση».

Μια ακόμα υποψήφια από τα Χανιά, που συγκεντρώνει περίπου 18.000 μόρια, η Σταυρούλα Κοπάση, μιλάει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για την επιτυχία της.

Απόφοιτη του 2ου Γενικού Λυκείου, στοχεύει σε κάποιο κλάδο της ιατρικής αναμένοντας τις βαθμολογικές βάσεις.

«Για τις επιλογές μου είχα πάρει τις τελικές αποφάσεις από νωρίς στο Λύκειο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που οι κόποι μου δεν πήγαν χαμένοι. Μπορεί να περιορίστηκαν οι έξοδοι, να πέρασα μια δύσκολη διαδικασία, αλλά άξιζε τον κόπο», λέει, αποδίδοντας το τελικό αποτέλεσμα στην πολύ προσπάθεια και το συστηματικό διάβασμα.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live