Χωρίς μαθητικές παρελάσεις η 25η Μαρτίου

Κανένα σχόλιο

Δεν θα γίνουν παρελάσεις την 25η Μαρτίου, ξεκαθάρισε η Αριστοτελία Πελώνη στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Όπως όλοι γνωρίζουμε είμαστε στη δύσκολη τελευταία φάση, θα έχουμε πίεση τουλάχιστον τις επόμενες δέκα ημέρες, δεν θα γίνουν παρελάσεις, μόνο η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα με κανόνες, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, θα είναι ένα ποιοτικό θέαμα».

Στο ερώτημα εάν θα κάνουμε Πάσχα στα χωριά μας, απάντησε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλάμε για το Πάσχα, καθώς όλα θα εξαρτηθούν απο την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων.

"Sponsored links"

Η κ. Πελώνη εξέφρασε πάντως την εκτίμηση ότι στα μέσα Μαϊου θα έχει δημιουργηθεί ένα πρώτο τείχος ανοσίας, καθώς αναμένεται να έχουν εμβολιαστεί όλοι οι άνω των 60 και οι ευπαθείς ομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό ειναι και το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει η κυβέρνηση για το άνοιγμα του τουρισμού.

News 24/7

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live