Ψήφισε ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας

Κανένα σχόλιο

“Η εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα της πατρίδας μας με ενότητα, σε συμμαχία, με ετοιμότητα κι εγρήγορση πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις οποιεσδήποτε εξελίξεις, είτε αυτές οδηγήσουν σε μία νέα συμφωνία-καρμανιόλα, μνημόνιο ουσιαστικά με σκληρά μέτρα είτε δρομολογήσουν εξελίξεις εξόδου από το ευρώ διπλού νομίσματος με χρεοκοπημένο τον λαό μας”, δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στη Νέα Ιωνία.

Όπως τόνισε ο κ. Κουτσούμπας: “Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα έτσι ώστε ο λαός να ανακουφιστεί από άμεσα προβλήματα επιβίωσης, να ανοίξει ο δρόμος για να καταργηθούν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα σε ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το κεφάλαιο και την εξουσία τους για μια κοινωνία, μια νέα κοινωνία με λαϊκή ευημερία για όλους”.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live