Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για τους εργαζόμενους της ΕΡΑ Χανίων

Κανένα σχόλιο

Από τον Δήμο Χανίων δίδεται στη δημοσιότητα το ψήφισμα συμπαράστασης προς τους εργαζομένους της αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΑ Χανίων, το οποίο ελήφθη κατά πλειοψηφία με την υπ΄ αριθμ. 1117 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων κατά τη συνεδρίαση της 23ης Δεκεμβρίου 2014.

Ειδικότερα, στο ψήφισμα επισημαίνεται:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων καταγγέλλει και αποδοκιμάζει την επιχείρηση “φίμωσης” των Περιφερειακών Σταθμών της ΕΡΑ, καθώς η ΔΕΗ, έπειτα από σχετική εντολή, προχώρησε στις 4/12/2014 στη διακοπή της ηλεκτροδότησης στον πομπό μεσαίων κυμάτων της ΕΡΑ ΧΑΝΙΩΝ 1512 KHZ.
Ο συγκεκριμένος πομπός ήταν ο τελευταίος εν λειτουργία πομπός μεσαίων στη νότιο Ελλάδα και ο τελευταίος στην

"Sponsored links"

Κρήτη, ο οποίος λόγω της μεγάλης του ισχύος, χρησιμοποιείτο ως ραδιοβοήθημα στο λιμάνι της Σούδας και ο φωτισμός της κεραίας του ως ραδιοφάρος για το αεροδρόμιο των Χανίων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με το παρόν ψήφισμα συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων της αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΑ Χανίων και ζητά από την Κυβέρνηση:

• Να ανακαλέσει την απόφαση για διακοπή της ηλεκτροδότησης στον πομπό μεσαίων κυμάτων της ΕΡΑ Χανίων.
• Να αναλογιστεί τους κινδύνους, που συνεπάγεται η διακοπή της ηλεκτροδότησης του πομπού.
• Να διαφυλαχτεί το ιστορικό αρχείο της ΕΡΑ, που φυλάσσεται εντός του κτιρίου, που στεγάζεται η ΕΡΑ Χανίων”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live