Όλες οι ομορφιές του Πλατανιά σε ένα βίντεο

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Πλατανιά, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς του για διαφοροποίηση του τουριστικού του προϊόντος και ανάδειξη των ειδοποιών του χαρακτηριστικών, όπως αυτά της παράδοσης, της γαστρονομίας, της φιλοξενίας των κατοίκων του και της μοναδικής ομορφιάς ενδοχώρας του, δημιούργησε νέο οπτικοακουστικό υλικό (βίντεο, διάρκειας 50sec), στο οποίο αποτυπώνονται όλα τα παραπάνω.

Το υλικό αυτό, έπειτα από σχετικό αίτημα του Δήμου Πλατανιά, εγκρίθηκε από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και θα προβάλλεται από την επίσημη ιστοσελίδα του, προσδίνοντας “… την απαιτούμενη προστιθέμενη αξία στον Δήμο μας, ειδικά μέσα στο ζοφερό και για τον τουρισμό, περιβάλλον που βιώνουμε, λόγω της πανδημίας…” όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης Μαλανδράκης

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Πλατανιά κ. Πέτρος Μαρινάκης, σε δήλωσή του ανέφερε ότι “Ο Δήμος Πλατανιά θα συνεχίσει την προσπάθεια προώθησης και προβολής όλων εκείνων των χαρακτηριστικών που τον κάνουν δημοφιλή προορισμό, να αναδεικνύει εναλλακτικές μορφές τουρισμού και αλλά και να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους χιλιάδες επισκέπτες του.”

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις